Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Розбудова спортивної інфраструктури – одне із завдань «Великого будівництва». Айна Тимчук

Розбудова спортивної інфраструктури – одне із завдань «Великого будівництва». Айна Тимчук

У Чугуївському районі продовжується будівництво фізкультурно-оздоровчого комплексу в межах Програми Президента України Володимира Зеленського.

«Ми маємо робити все, аби життя жителів області стало кращим. Реалізовуємо багато проєктів у межах Програми Президента «Велике будівництво». Один з них – будівництво фізкультурно-оздоровчого комплексу у Чугуєві. Це буде сучасний та комфортний комплекс, який задовольнятиме потреби спортсменів. Роботи розпочали наприкінці травня, і наразі готовність об'єкту складає 35%», - зазначила Айна Тимчук.

Заступник Чугуївського міського голови Ігор Кащавцев говорить, що ФОК стане центром спортивних подій усієї Чугуївської громади.



«Ми вдячні за таке будівництво у громадах, які не можуть повністю фінансувати подібні великі об’єкти. Фізкультурно-оздоровчий комплекс потрібен не тільки нашій невеличкій громаді, він потрібен на рівні всієї держави. І дуже гарно, що є можливість реалізувати такий проєкт», - відзначив Ігор Кащавцев.



Наразі, за словами будівельників, на майданчику завершили стяжку підлоги та монтаж несних конструкцій, на які встановлюється купол. Паралельно роботи ведуться щодо водопровідних та каналізаційних мереж, а також опалення.

«Найближчим місяцем плануємо перейти до внутрішніх робіт. Маємо закінчити встановлення самого куполу, закрити бокові стіни кладкою і взятися до внутрішніх робіт», -  розповідає представник підрядної організації Олександр Нестеренко.



Фізкультурно-оздоровчий комплекс призначений для проведення масових оздоровчих, навчально-тренувальних та спортивних заходів: мініфутболу, волейболу, баскетболу, тенісу,  бадмінтону тощо.

У будівлі передбачено роздягальню з душем, кабінет медичної допомоги, приміщення керівництва, технічні приміщення та залу спортивних тренажерів.