Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Дорожники ремонтують 25 км шляху Ізюм – Барвінкове

Дорожники ремонтують 25 км шляху Ізюм – Барвінкове

Ремонт дороги Т-21-22 проводять у межах Програми Президента Володимира Зеленського «Велике будівництво».

У Службі автомобільних доріг у Харківській області повідомили, що у 2020 році на дорозі Ізюм – Барвінкове на ділянці загальною протяжністю 5 км було виконано повний комплекс робіт з основного проїзду.

Цього року завершено роботи з влаштування прикрайкового лотка загальною протяжністю 1 км та виконано роботи з влаштування швидкотоку та викидів з проїзної частини на ділянці 2020 року.  

«У 2021 році продовжуємо ремонт дороги, плануємо відремонтувати ще 25 км, що завершить оновлення цієї дороги, загальною протяжністю близько 30 км», – розповіли у САД.

Наразі на ділянці дороги км 0+000 – км 2+600 виконані роботи з розпушення старого асфальтобетонного покриття та стабілізації основи дорожнього покриття. З них на ділянці в 1 кілометр проведено роботи з влаштування основи з щебенево-піщаної суміші та влаштування вирівнювального шару покриття.

Крім того, планують установити нові автобусні зупинки та пішохідні тротуари, відновити та укріпити узбіччя, відновити примикання та з’їзди, очистити смугу відведення від порослі, нанести дорожню розмітку та встановити нові дорожні знаки.

Термін виконання робіт за контрактом становить 2 роки.

У САД закликали водіїв дотримуватися вимог дорожніх знаків та сигналів регулювальника.