Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

В Україні відбудеться IV Міжнародний волонтерський та ветеранський форум

В Україні відбудеться IV Міжнародний волонтерський та ветеранський форум

Цьогоріч захід проходитиме в межах Всеукраїнського форуму «Україна 30», ініційованого Президентом.

«До 30-річчя незалежності України Мінветеранів разом з МБФ «Повернись живим» організовує великий ветеранський форум. 22 серпня Київський МКЦ «Парковий» стане відкритим майданчиком для обговорення актуальних питань для захисників України і їхніх родин, формування політик та стратегування», – зазначила Міністерка у справах ветеранів України Юлія Лапутіна під час зустрічі Veteran Public Talk з ветеранською спільнотою.

Планується, що захід відбудеться за участі Президента України, уряду, ветеранів АТО-ООС, волонтерів, капеланів, представників дипломатичних місій в Україні, ветеранських структур країн-партнерів, народних депутатів, діячів культури і мистецтва, представників громадського сектору, лідерів думок.

Під час форуму учасники обговорять низку актуальних питань, зокрема – докорінну зміну державної ветеранської політики, розвиток та держпідтримку ветеранського підприємництва та стартапів, особливості переходу захисників з військової кар’єри до цивільного життя, створення й розвиток ветеранських просторів, питання медичного забезпечення та фізкультурно-спортивної реабілітації ветеранів війни та членів їхніх сімей тощо.

Теги