Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У дитячій обласній лікарні №1 продовжується утеплення двох лікувальних корпусів

У дитячій обласній лікарні №1 продовжується утеплення двох лікувальних корпусів

Наразі вже облаштовано 2550 кв. м вентильованого фасаду на одному з корпусів медичного закладу.

Роботи на об’єкті проводять у межах Програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво». Загалом передбачено проведення робіт з утеплення будівель на загальній площі понад 8000 кв. м. Це два корпуси лікувального закладу – головний та грудний, перехід між корпусами та облаштування покрівлі.

«На сьогодні ми реалізували 2550 квадратів вентильованого фасаду з обшивкою. Також на сьогодні вже зроблено 340 квадратів відкосів з відливами. На наступному тижні розпочинаємо роботи з облаштування парапетів та тепло-, гідроізоляції», - зазначив представник підрядної компанії Тимофій Лучко.

Також на наступному тижні будівельники розпочнуть роботи з облаштування покрівлі грудного та материнського корпусів. Підрядники зазначають, що це буде високотехнологічна мембранна покрівля з технологією утеплення. Повністю завершити роботи  у корпусі планують до кінця літа.

Наразі будівельники також проводять роботи з утеплення переходу між лікувальними корпусами та облаштування вхідних груп у корпусі.


 
«Триває робота з облаштування вхідної групи материнського корпусу. Тут проводиться робота з відновлення та монтажу композитної підсистеми з утепленням. Це буде красиво, надійно та з енергозаощадженням», - зазначає бригадир Олександр Мелащенко.