Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Харківській ОДА обговорили ефективність використання держмайна в області

У Харківській ОДА обговорили ефективність використання держмайна в області

Захід пройшов 13 липня в Департаменті житлового господарства та паливно-енергетичного комплексу.

На засіданні робочої групи з питань ефективності використання державного майна в Харківській області були присутні керівництво Департаменту ЖКГ та ПЕК, Департаменту економіки та міжнародних відносин, Харківського регіонального відділення фонду Держмайна, а також представники АТ «Харківгаз». Також участь в обговоренні взяли представники Лозівської, Олексіївської та Первомайської територіальних громад Лозівського району Харківської області.  

У регіональному відділенні Фонду державного майна України по Харківській області повідомляють, що засідання було присвячене питанню виконання доручення Прем’єр-міністра України від 14 січня 2021 року № 408/1/1-21 та завдань Фонду державного майна України.

Зокрема, у них йдеться про забезпечення передачі обласним державним адміністраціям, з майбутньою передачею територіальним громадам, функцій з управління багатоквартирними житловими будинками, гуртожитками, господарськими будівлями та інженерними спорудами, які в процесі приватизації не увійшли до статутних капіталів, але залишилися на балансах господарських товариств Харківської області.