Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

В Україні створять інтерактивну мапу навчально-практичних центрів

В Україні створять інтерактивну мапу навчально-практичних центрів

Користувачі ресурсу матимуть змогу відсортувати центри за професійним спрямуванням, областю та містом.

«З 2016 року в Україні створюють навчально-практичні центри, але інформація про них розкидана по різних документах, сайтах. Водночас наявність центру відкриває для закладу чимало можливостей, з-поміж яких – комунікація привабливих сторін навчання серед вступників, проведення курсової підготовки дорослих, надання платних послуг бізнесу тощо. Тож разом з Програмою ЄС EU4Skills МОН розпочало створення інтерактивного ресурсу з переліком уже створених центрів», - розповів заступник Міністра освіти і науки з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Артур Селецький.

За його словами, уже визначено структуру ресурсу. Там можна буде відсортувати центри за професійним спрямуванням, областю та містом. Завдяки цим фільтрам користувач знайде саме той профтех, який найбільше відповідає його запитам. На фінальній сторінці буде розміщено усю необхідну інформацію про центр: перелік обладнання, тривалість і вартість навчання, контакти для зв'язку і навіть відгуки інших користувачів. 

Планується, що на ресурсі можна буде розмістити інформацію про навчально-практичні центри, створені як за кошти державного бюджету, так і за підтримки соціальних партнерів чи бізнесу.

Теги