Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На Харківщині запустили соціальний проєкт «Літо з бібліотекою»

На Харківщині запустили соціальний проєкт «Літо з бібліотекою»

За ініціативи Департаменту культури і туризму Харківської ОДА у 2021 році Харківська обласна універсальна наукова бібліотека відновила соціальний проєкт «Літо з бібліотекою».

Перехожі зможуть стати учасниками тематичних зустрічей.

«День архітектури? Разом вивчаємо досягнення видатних архітекторів. Видатні особистості, котрі прославили Харківщину? Разом згадуємо їхні імена», – зазначають у Департаменті культури і туризму Харківської облдержадміністрації.

Директорка Харківської обласної універсальної наукової бібліотеки Наталя Шостко зазначає, що тематичний день популярних книг доводить дієвість бібліотерапевтичного ефекту за складних життєвих обставин, допомагаючи віднайти спосіб вирішення або просто відсторонитися від негараздів.

«За час карантинних обмежень громадянам бракує справжніх емоцій від живого спілкування, тому соціальний проєкт став цілком доречним. Тематичний день рукодільних див, зокрема, привернув увагу тих шанувальників шиття, вишивання, хто навіть не здогадувався, що зуміє робити це власноруч», – підкреслила Наталя Шостко.

Соціальний проєкт Харківської обласної універсальної наукової бібліотеки «Літо з бібліотекою» діятиме у будні протягом літа.