Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Харківській ОДА обговорили підготовку Красноградського району до осінньо-зимового періоду

У Харківській ОДА обговорили підготовку Красноградського району до осінньо-зимового періоду

Захід пройшов 8 липня під керівництвом заступника голови облдержадміністрації Михайла Харнама.

Чергове засідання обласного штабу з підготовки господарського комплексу та об’єктів соціальної сфери до сталого функціонування в осінньо-зимовий період - 2021/2022 відбулося за участі представників профільних департаментів Харківської обласної державної адміністрації, представників штабу, керівництва районної держадміністрації та голів територіальних громад.

Під час зустрічі розглянули актуальні питання підготовки до осінньо-зимового періоду в Красноградському районі та територіальних громадах, які увійшли до складу укрупненого району.

Михайло Харнам наголосив на важливості проведення підготовки соціальної сфери до осінньо-зимового періоду якісно та згідно з графіками.

Як зазначив заступник голови Красноградської районної державної адміністрації Олександр Машко, у районі проводиться відповідна робота згідно з графіком.

«Красноградський район активно готується до осінньо-зимового періоду. Особливих проблемних питань у нас немає. Робота йде згідно з графіком, – зазначив Олександр Машко. – До територіальних громад зауважень немає, з усіма є діалог. У всіх громадах триває підготовка».

Засідання обласного штабу з підготовки господарського комплексу та об’єктів соціальної сфери до сталого функціонування в осінньо-зимовий період - 2021/2022 відбуваються в два етапи. Протягом липня проводитиметься перший етап, на якому буде розглянуто стан підготовки в районах і територіальних громадах, а у вересні планується підбити підсумки цієї роботи.