Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На Пісочинському мосту влаштовують новий ригель

На Пісочинському мосту влаштовують новий ригель

Роботи на мосту дороги М-18-1 км 0+518 проводяться у межах Програми Президента Володимира Зеленського «Велике будівництво».

У Службі автомобільних доріг у Харківській області повідомили, що станом на 30 червня виконано демонтаж мостового полотна, перильного, бар’єрного огородження, демонтаж балок 1 прогону, влаштовано один конус з боку селища Високого. Крім того, виконано роботи з розбирання ригелю споруди та підферменників. Уже влаштовано нові капітелі.

«Наразі на шляхопроводі через залізничні колії на автомобільній дорозі М-18-1 «Під’їзд до Міжнародного аеропорту "Харків"» виконуються роботи з влаштування нового ригелю», - зазначили в САД.

Зокрема, на час проведення капітального ремонту мосту запроваджено закриття руху транспорту і пішоходів. Транзитний рух транспортних засобів здійснюється автомобільними дорогами М-29, М-18 та М-03.

«Перепрошуємо за тимчасові незручності. Інформація про зняття заборони та відновлення руху автотранспорту буде надана згодом», - зауважили в Службі автомобільних доріг у Харківській області.

Дорожники планують відкрити рух через Пісочинський шляхопровід у серпні 2021 року.