Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Богодухові відновлюють під’їзд до приймального відділення районної лікарні

У Богодухові відновлюють під’їзд до приймального відділення районної лікарні

Ремонтні роботи проводять у межах Програми Президента Володимира Зеленського «Велике будівництво».

За даними ДП «Дороги Харківщини», під’їзний маршрут до приймального відділення ЦРЛ складається з двох доріг місцевого значення: О-210411 «Богодухів - Павлівка – Гути» та С210435 «Під'їзд до села Павлівка».

Наразі на автомобільній дорозі С210435 «Під'їзд до села Павлівка» вже завершуються роботи з улаштування верхнього шару покриття з асфальтобетонної суміші.

Відповідно до технічної документації на об’єкті ремонту передбачені роботи з розпушення старого шару покриття з подальшим ущільненням, влаштування двошарового покриття з асфальтобетонної суміші, встановлення нових дорожніх знаків та нанесення горизонтальної дорожньої розмітки.

На автомобільній дорозі О-210411 «Богодухів - Павлівка – Гути» тривають роботи з улаштування вирівнювального шару з асфальтобетонної суміші.

Надалі будуть виконуватись роботи з влаштування верхнього шару покриття з асфальтобетонної суміші, укріплення узбіч, встановлення нових дорожніх знаків та нанесення горизонтальної дорожньої розмітки.

У такий спосіб до Богодухівської центральної районної лікарні буде забезпечено комфортний проїзд сучасним дорожнім покриттям.