Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Мережа єМалятко зросла до понад 1500 точок доступу

Мережа єМалятко зросла до понад 1500 точок доступу

Про це повідомили в Міністерстві цифрової трансформації України.

Кількість точок доступу, де можна отримати послугу єМалятко, зросла до понад 1500 - це 838 ЦНАПів (включно з ВРМ і терпідрозділами), 76 пологових, 587 відділів ДРАЦС. Саму послугу надають понад 5000 адміністраторів.

У Мінцифрі зазначають, ще рік тому, щоб отримати всі необхідні послуги для малюка, батькам доводилось витрачати до 10 днів на відвідування різних держустанов. Сьогодні замовити до 9 послуг в 1 можна за 15 хвилин.

Адміністратори обов'язково проходять навчання і лише після успішного тестування можуть надавати комплексну послугу єМалятко. Навчальна програма допомагає новим адміністраторам не лише розібратися, як працює сфера надання адмінпослуг, а й перейняти досвід, найкращі практики та цінності. 

«79% заяв на отримання свідоцтва про народження в Україні подаються через єМалятко. Ми постійно працюємо над удосконаленням послуги. Протягом останніх чотирьох тижнів 100% батьків задоволені сервісом. Це найвищий показник якості надання держпослуг і результат роботи тисячі людей, які щодня роблять державні сервіси кращими», - зазначила заступниця Міністра цифрової трансформації Людмила Рабчинська.