Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Продовжується капремонт шляхопроводу через залізницю поблизу Курилівки

Продовжується капремонт шляхопроводу через залізницю поблизу Курилівки

Ремонтні роботи виконують у межах Програми Президента Володимира Зеленського «Велике будівництво».

За даними ДП «Дороги Харківщини», на шляхопроводі через залізницю на автомобільній дорозі Куп’янськ-Кругляківка продовжуються роботи з бетонування конусів та очищення прогонових будов від неміцного бетону з використанням піскоструменевого апарату.

«Надалі заплановані роботи з влаштування тимчасових опор типу МІК-С та продовження робіт з укріплення конусів. Загалом, відповідно до проєкту, на шляхопроводі передбачено відновлення опор та прогонових будов, влаштування монолітного полотна та гідроізоляції, монтаж нових перехідних плит та влаштування системи водовідведення», - повідомили на ДП.

Також буде встановлене нове перильне та бар’єрне огородження на шляхопроводі та підходах, влаштоване асфальтобетонне покриття, деформаційні шви, нанесуть горизонтальну дорожню розмітку й встановлять сучасне зовнішнє освітлення.

Довідка. Мостова споруда була побудована у 1964 році, з того часу жодного разу капітально не ремонтувалась. Шляхопровід перебував у незадовільному стані та потребував ремонту. Протяжність штучної споруди становить 45,6 метра, ширина наявної проїзної частини - 7 метрів.