Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Харківській ОДА обговорили хід ремонту дороги М03 «Київ-Харків-Довжанський»

У Харківській ОДА обговорили хід ремонту дороги М03 «Київ-Харків-Довжанський»

Нарада відбулась 14 червня під керівництвом голови обласної державної адміністрації Айни Тимчук.

Під час зустрічі присутні, зокрема - профільний заступник голови Харківської облдержадміністрації Михайло Харнам, керівники структурних підрозділів ОДА, представники підрядної компанії «Onur Taahhut Tasimacilik», обговорили актуальні питання та поточний хід ремонтних робіт на дорозі М03 «Київ-Харків-Довжанський».

Голова Харківської ОДА зазначила, що це вже не перша нарада щодо ремонту цієї дороги, адже ремонтні роботи виконуються у межах Програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво».

«Ми проводимо робочі наради, щоб бути в постійній комунікації та оперативно вирішувати питання. Аби сприяти вчасному завершенню ремонту», - сказала Айна Тимчук.

У 2021 році ремонті роботи проводять на 25-кілометровій ділянці. За інформацією Служби автомобільних доріг у Харківській області, наразі обсяг виконання робіт становить 40%.

Довідка. Після завершення робіт ділянка автомобільної дороги матиме по дві смуги руху в обидва напрямки і буде відноситись до I технічної категорії. Крім цього, буде встановлено освітлення на небезпечних ділянках і вжито додаткових заходів з безпеки руху.

Фінансування виконується коштом міжнародної фінансової організації, а не з бюджету України. Роботи напряму фінансуються Європейським банком реконструкції та розвитку.