Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На шляху до селища Елітного стартували роботи з влаштування верхнього шару покриття

На шляху до селища Елітного стартували роботи з влаштування верхнього шару покриття

Роботи на автомобільній дорозі місцевого значення С212518 /Т-21-04/ проводять у межах Програми Президента Володимира Зеленського «Велике будівництво».

Як повідомили на ДП «Дороги Харківщини», поточний ремонт ведеться на ділянці від окружної дороги до населеного пункту Сороківка, зокрема - наразі розпочали влаштування верхнього шару покриття з дрібнозернистої асфальтобетонної суміші.

Дорожники вже виконали роботи з холодного фрезерування старого шару покриття, розширення проїзної частини, влаштування вирівнювального шару основи з щебенево-піщаної суміші, укріпленої цементом, та вирівнювального шару з крупнозернистої асфальтобетонної суміші.

«На завершальному етапі відповідно до проєктної документації будуть виконуватися роботи з укріплення узбіч, влаштування заїзних кишень і посадкових майданчиків для зупинки громадського транспорту, заміни наявних автопавільйонів», - зазначили на ДП «Дороги Харківщини».

Також закінчують монтаж бар’єрного огородження на небезпечних ділянках дороги, встановлення дорожніх знаків і напрямних пристроїв (сигнальних стовпчиків), нанесення горизонтальної дорожньої розмітки.