Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харківська область отримала золоту медаль Міжнародної виставки «Агро - 2021»

Харківська область отримала золоту медаль Міжнародної виставки «Агро - 2021»

Харківщину у Києві 8-11 червня представляли понад 40 підприємств харчової та переробної промисловості.

«За результатами виставки та оцінками експертної комісії Міністерства аграрної політики та продовольства України за вагомий внесок у розвиток аграрного сектору Харківська область нагороджена золотою медаллю в номінації «За найкращу виставкову експозицію серед областей України», - повідомили у Департаменті агропромислового розвитку Харківської ОДА.

Довідка. Виставка «Агро - 2021» – найбільша агропромислова виставка в Україні та Східній Європі, є ефективною платформою для вдосконалення виробництва, впровадження інновацій, презентацій новинок в усіх сферах АПК України, діловим заходом, що відкрив можливості для співпраці з країнами – лідерами світового аграрного сектору, а також унікальною нагодою для діалогу між приватним бізнесом і державою, асоціаціями та іноземними представниками.

Цього року понад 1000 компаній-учасниць з усіх куточків України продемонстрували найновіші галузеві досягнення та інноваційні рішення, сучасну сільськогосподарську техніку та устаткування. Також у виставці брали участь компанії з Німеччини, Польщі, Китаю, Литви, Італії, Туреччини.