Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На дорозі до селища Елітного влаштували нижній шар з асфальтобетонної суміші

На дорозі до селища Елітного влаштували нижній шар з асфальтобетонної суміші

Ремонтні роботи на автомобільній дорозі місцевого значення С212518 /Т-21-04/ проводять у межах Програми Президента Володимира Зеленського «Велике будівництво».

Як повідомили на ДП «Дороги Харківщини», загальна протяжність дороги становить 21,1 км. Цього року в планах - відновлення найбільш зруйнованої 8-кілометрової ділянки від окружної дороги навколо міста Харкова до населеного пункту Вільхівка.

За словами заступника директора з експлуатаційного утримання автомобільних доріг ДП «Дороги Харківщини» Михайла Войтенка, щодня на об’єкті працюють майже 30 осіб. Нині виконуються роботи з упорядкування основного проїзду.

«На нинішньому етапі ми поклали нижній шар з асфальтобетонної суміші, допрацьовуємо з'їзди, формуємо узбіччя. Надалі плануємо виконувати роботи з влаштування верхнього шару, нанесення розмітки, заїзних «кишень», зупинок тощо», - розповів Михайло Войтенко.

Він зазначив, що роботи на цій ділянці ведуться вже протягом 2 місяців.

«Такий масштабний капітальний ремонт дороги тут не проводився з дня побудови. Кожного дня інженери техконтролю стежать за якістю виконання робіт», - додав Михайло Войтенко.