Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Мінцифри відповідають на найчастіші запитання

У Мінцифри відповідають на найчастіші запитання

Як записатися до листа очікування вакцинації через «Дію», як замовити посвідчення водія в застосунку, як авторизуватися в застосунку «Дія» тощо.

Як записатися до листа очікування вакцинації через «Дію»?

У розділі «Послуги» застосунку «Дія» треба клікнути на «Запис до листа очікування вакцинації від COVID-19», натиснути «Вибрати пункт» та вказати свій номер телефону. Далі обрати населений пункт та пункт щеплення. Якщо такої кнопки немає, то необхідно оновити застосунок. Для тих, хто раніше здійснив цю процедуру, потрібно очікувати дзвінка з пункту вакцинації.

Як замовити посвідчення водія в застосунку?

Послуга в застосунку доступна для власників ID-картки та водійського посвідчення. Оформити її можна в разі втрати або непридатності водійського для подальшого користування. Як подати заявку на нове посвідчення онлайн – тут

Як авторизуватися в застосунку «Дія»?

Є декілька способів:

BankID - онлайн-банкінг, потрібно вибрати відповідний банк, який входить у цей перелік;

Monobank;

Приват24;

Авторизація через NFC. Детальніше, як це зробити, показав у відеоблозі Михайло Федоров.

Чому на е-закордонному паспорті з'явилася стрічка «Не для виїзду за кордон»?

Це означає, що документ доступний у межах України, а використати його можна на рівні з внутрішнім паспортом. Скористатися документом для виїзду за кордон буде неможливо, доки інші країни не навчаться його перевіряти.

Як дізнатись, чи подалася моя громада на участь у проєкті з інтернет-субвенції для отримання високошвидкісного оптичного інтернету?

Є онлайн-дашборд, де цю інформацію можна перевірити.

«Маєте більше запитань? Пишіть на сторінки Мінцифри в соціальних мережах. Ми з радістю допоможемо вам і наступного тижня розповімо про найбільш поширені запитання», - закликають у міністерстві.

Теги