Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Михайло Харнам відвідав Красноградський район з робочою поїздкою

Михайло Харнам відвідав Красноградський район з робочою поїздкою

3 червня заступник голови Харківської ОДА ознайомився зі станом освітніх та соціально-культурних об’єктів району, які потребують відновлення та експлуатації.

Зокрема, Михайло Харнам зустрівся з керівництвом Красноградського ліцею №3 та обговорив потреби задля завершення будівництва нової спортивної зали, облаштування двох спортивних площадок та упорядкування.

За словами керівництва ліцею, в приміщенні потрібно дообладнати опалення, забезпечити заходи пожежної безпеки та встановити необхідне обладнання. На вулиці - завершити монтаж штучного покриття та спортінвентарю, облаштувати прилеглу територію.

Також заступник голови ОДА ознайомився з результатами робіт, проведених у Наталинському НВК.

Крім того, він відвідав один з найстаріших музейних закладів Харківської області – Красноградський краєзнавчий музей ім. П.Д. Мартиновича. Тут працюють відділи історії, природи та художня галерея. А просто неба стоїть українська хата та вітряний млин XIX століття.

«Трішки більше, ніж за пів року музей святкуватиме свій сторічний ювілей, але майже 40 років він не бачив модернізації. Силами небайдужих людей та меценатів подекуди ведеться косметичний ремонт, але цього за нинішніх умов недостатньо. Потрібні і певна діджиталізація, і трансформація в більш осучаснений культурний заклад. Адміністрація музею мріє про нову актову залу, де проводитимуться офлайн-заходи, проходитимуть презентації, майстер-класи та виставкові активності. Потрібно докласти максимум зусиль, щоб їй у цьому допомогти», - зазначив заступник голови ОДА.