Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Михайло Черняк привітав колектив Обласної дитячої лікарні №1 з 45-річчям заснування закладу

Михайло Черняк привітав колектив Обласної дитячої лікарні №1 з 45-річчям заснування закладу

1 червня заступник голови Харківської ОДА відвідав лікарню.

Він передав медикам слова подяки від голови Харківської ОДА Айни Тимчук.

«Пишаємося тим, що у нас є такий медичний заклад. Сьогодні він дійсно - один з найкращих. І все це завдяки кожному з вас», - зазначив Михайло Черняк, звертаючись до лікарів.

Він зауважив, що в обласну дитячу лікарню приїжджають не лише пацієнти з інших регіонів, а й лікарі - отримувати досвід, навчати своїх фахівців на базі закладу.

«Це все свідчить про те, що ми сьогодні - в тренді і рухаємось вперед. На сьогодні, дійсно, багато чого зроблено. Я сподіваюсь, що і надалі лікарня розвиватиметься, Харківська обласна адміністрація цьому сприятиме», - додав заступник голови ОДА.

Він також передав маленьким пацієнтам лікарні солодкі подарунки до Дня захисту дітей.

Міжнародний день захисту дітей обласна дитяча лікарня відзначає щороку, проводячи різноманітні святкові заходи для дітлахів. Напередодні вперше просто неба на території лікарні грав оркестр Харківської філармонії.

«Ми відчуваємо підтримку обласного керівництва і дуже цінуємо її. Працюємо щодня і щохвилини для того, щоб наші діти посміхалися. Заради їх щастя та здоров’я ми робимо все, від нас залежне», - подякувала за привітання та підтримку обласної влади генеральна директорка лікарні Оксана Піонтковська.

Вона також представила проєкти нових фасадів корпусів лікарні, які ремонтують в межах Програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво».