Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На Харківщині обмежать рух вантажівок у спеку

На Харківщині обмежать рух вантажівок у спеку

Про це повідомляють у Службі автомобільних доріг в області.

З 1 червня забороняється рух транспортних засобів фактичною масою понад 24 тонни і навантаженням на вісь більш ніж 7 тонн.

Дорожники пропонують водіям перечекати спекотний період на майданчиках для тимчасової стоянки транспортних засобів у смугах відведення автомобільних доріг і біля об’єктів дорожнього сервісу. Зокрема, відшукати таке місце вздовж державних доріг можна за вказівниками або скористатися посиланням на Google мапу.

Окрім цього, діє TIR-паркінг, мапа їхнього розташування - за посиланням.

«Для інформування водіїв про введення тимчасового обмеження руху ДП «Харківський облавтодор» і ТОВ «Автомагістраль-Південь» забезпечать виготовлення та встановлення необхідних дорожніх знаків у місцях розміщення майданчиків для стоянки великовагового транспорту», - зазначили в Службі автомобільних доріг у Харківській області.

Також при запровадженні тимчасового обмеження руху підрозділи патрульної поліції посилять контроль за дотриманням водіями правил дорожнього руху. Буде забезпечено взаємодію між співробітниками Управління патрульної поліції в Харківській області та працівниками Управління Укртрансбезпеки у Харківській області.