Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Люботині розпочали будівництво нового фізкультурно-оздоровчого комплексу

У Люботині розпочали будівництво нового фізкультурно-оздоровчого комплексу

З ходом робіт на об’єкті, який будується в межах Програми Президента Володимира Зеленського «Велике будівництво», ознайомився заступник голови Харківської ОДА Михайло Харнам.

«Наразі отримано всі дозвільні документи, та згідно з графіком підрядник розпочав будівельні роботи. Замовник та генпідрядник займаються перенесенням мереж, які знаходяться на майданчику, проводять тимчасову електромережу, щоб форсувати будівельні роботи», - розповів заступник голови Харківської ОДА.

Він також зазначив, що проєкт розраховано на два роки, фінансування відбувається коштом Державного фонду регіонального розвитку та місцевого бюджету.

За словами представника підрядної організації, виконроба Павла Матвєєва, проєкт ФОКу передбачає, що одночасно в будівлі зможуть займатися до 80 осіб або 250 - протягом доби.

«На першому етапі будівництва відбудеться монтаж фундаменту та опорних конструкцій. Також ФОК буде утеплено сучасними матеріалами, тож теплоізоляція буде якісна, й взимку в приміщені буде зберігатися тепло», - зазначив Павло Матвєєв.

Заступник Люботинського міського голови В’ячеслав Рубан відзначив, що будівництво спортивного об’єкта такого класу є надзвичайно актуальним для місцевої громади, адже це покращить спортивну інфраструктуру, дасть змогу якісніше готувати спортсменів та залучати широкі верстви населення до занять фізичною культурою.

«На території Люботинської міської територіальної громади працює спортивна школа, тому у фізкультурно-оздоровчому комплексі будуть проводити заняття з ігрових видів спорту: настільний теніс, бокс, боротьба, футбол та волейбол. Місце розташування об’єкту вдале - це фактично центр міста, є зручна транспортна інфраструктура: поруч залізничний вокзал та автобусні зупинки», - розповів В’ячеслав Рубан.