Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Владислав Черниш переміг на етапі Кубка України з велотріалу

Владислав Черниш переміг на етапі Кубка України з велотріалу

Велотріал - це екстремальний вид спорту, який є однією з дисциплін маунтінбайку. Учасники долають різні перешкоди на спеціальному велосипеді - як природні, так і штучні.

Головною метою є подолання серії перешкод, не спираючись ногами, руками та іншими частинами тіла. За проходження трас судді виставляють спортсменам залікові очки, за якими в результаті і визначається переможець.

В Харкові національні змагання з велотріалу пройшли вже другий рік поспіль на спеціальній трасі, побудованої на базі «Велоцентру». Цього разу вони зібрали 28 учасників з 14 міст України.

За підсумками змагань у категорії «еліта» переміг Владислав Черниш з Харкова. Результат срібного призера Костянтина Цимбала з Миколаєва він перевершив на 160 очок. Третє місце в цій категорії посів ще один харківський спортсмен Олександр Мартищенко.

Ще одну бронзову медаль харків’яни здобули в категорії «аматори», де третє місце посів Кирило Прошин. Переможцем у цій категорії став Костянтин Гаркавенко із Запоріжжя.

Другий етап Кубка України з велотріалу відбудеться 19 червня в Запоріжжі. Про це повідомляють в Управлінні у справах молоді та спорту ОДА.

Теги