Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

В області презентують проєкт «Підтримка економічного процвітання жінок та внутрішньо переміщених осіб в Україні»

В області презентують проєкт «Підтримка економічного процвітання жінок та внутрішньо переміщених осіб в Україні»

Він дасть мешканкам області можливості для професійного навчання, працевлаштування або започаткування власної справи у легкій промисловості.

18 травня об 11:00 у готелі «Кірофф» (вул. Молочна, 14-А) пройде круглий стіл «Розширення можливостей жінок для працевлаштування та підприємництва в галузі легкої промисловості».

19 травня об 11:00 у Харківському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості (м. Дергачі, вулиця Наукова, 1) представлять мету, заплановані результати проєкту та вже здійснені заходи, зокрема - облаштовану майстерню та обладнання для підготовки швачок.

У заходах візьмуть участь директор Харківського обласного центру зайнятості Володимир Міненко, директор Департаменту економіки і міжнародних відносин Харківської обласної державної адміністрації Петро Лашин, Дергачівський міський голова В’ячеслав Задоренко.

Довідка. Проєкт «Підтримка економічного процвітання жінок та внутрішньо переміщених осіб в Україні» впроваджують Харківська обласна служба зайнятості, Харківський центр професійно-технічної освіти державної служби зайнятості спільно з Благодійним фондом «Горєніє» та Канадською фундацією кооперативного розвитку за підтримки Уряду Канади.