Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Михайло Черняк передав харків’янину – ліквідатору аварії на Чорнобильській АЕС нагороду від Президента України

Михайло Черняк передав харків’янину – ліквідатору аварії на Чорнобильській АЕС нагороду від Президента України

З нагоди 35-х роковин Чорнобильської катастрофи Президент України Володимир Зеленський нагородив орденом «За мужність» ІІІ ступеня Юрія Червяка.

Нагороду член правління Всеукраїнської громадської організації «Всеукраїнське об'єднання ветеранів Чорнобиля» Юрій Червяк отримав за значний особистий внесок у подолання наслідків Чорнобильської катастрофи, виявлення самовідданості та високого професіоналізму, а також багаторічну плідну громадську діяльність.

13 травня заступник голови Харківської ОДА Михайло Черняк передав відзнаку ліквідатору під час зустрічі представників чорнобильських організацій області з нагоди 35-х роковин Чорнобильської катастрофи.

Михайло Черняк передав учасникам зустрічі слова подяки від голови Харківської обласної державної адміністрації Айни Тимчук.

«Дозвольте подякувати вам за ваш подвиг від голови області Айни Тимчук. Безпосередньо від неї хочу передати вам найкращі побажання. На жаль, через пандемію ми можемо зустрічатися лише в обмежених умовах. Я хочу подякувати і тим, хто прийшов сьогодні на зустріч, і всім чорнобильцям-ліквідаторам, які врятували світ від катастрофи планетарного масштабу. Здоров’я вам, добробуту та всього найкращого», - сказав заступник голови ОДА.

Теги