Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Під’їзд до селища Елітного дорожники ремонтують цілодобово

Під’їзд до селища Елітного дорожники ремонтують цілодобово

Про це повідомили на Державному підприємстві «Дороги Харківщини».

Ремонтні роботи на автомобільній дорозі місцевого значення С212518 /Т-21-04/ проводять у межах Програми Президента «Велике будівництво».

За інформацією ДП «Дороги Харківщини», загальна протяжність дороги - 21,1 км.

Цього року планують відновити найбільш зруйновану 8-кілометрову ділянку від окружної дороги навколо міста Харкова до населеного пункту Вільхівка.

Наразі розпочаті роботи з влаштування вирівнювального шару з щебенево-піщаної суміші, укріпленої цементом, та влаштування вирівнювального шару з асфальтобетонної суміші.

«З метою уникнення заторів та аварійних ситуацій через велику інтенсивність руху транспортних засобів на об’єкті ремонту було прийнято рішення організувати цілодобовий режим роботи. Вдень підрядна організація виконує роботи з влаштування вирівнювального шару з щебенево-піщаної суміші, укріпленої цементом, після чого вночі на тій само ділянці виконуються роботи з влаштування вирівнювального шару з асфальтобетонної суміші», - зазначили на ДП «Дороги Харківщини».

Після завершення дорожники почнуть виконувати роботи з влаштування верхнього шару покриття з асфальтобетонної суміші.

«Також будуть виконані роботи із заміни автопавільйонів, облаштування зупинкових майданчиків, установлення металевої бар’єрної огорожі, нанесення горизонтальної дорожньої розмітки та встановлення дорожніх знаків», - розповіли на ДП «Дороги Харківщини».