Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Михайло Черняк закликав жителів дотримуватись карантинних обмежень у святкові дні

Михайло Черняк закликав жителів дотримуватись карантинних обмежень у святкові дні

Заступник голови Харківської ОДА звернувся до жителів області під час брифінгу 30 квітня.

Михайло Черняк зазначив, що наразі на Харківщині ситуація з COVID-19 стабілізується. Станом на 30 квітня область за показниками, які є розрахунковими, фактично може залишити «червону» зону. 

«Водночас на державному та місцевому рівні прийнято рішення залишити область у «червоній» зоні у зв’язку з тим, що ми входимо у вихідні та святкові дні», - сказав заступник голови Харківської ОДА.

Він ще раз звернувся до жителів з проханням дотримуватись карантинних обмежень: уникати скупчень людей, дотримуватись соціальної дистанції, носити засоби індивідуального захисту.

«Велике прохання до людей дотримуватись усіх карантинних обмежень. Сьогодні це вкрай важливо, - сказав Михайло Черняк. - Так само є прохання до представників церков забезпечити проведення служіння на вулиці, відкритому повітрі, дотримуючись усіх карантинних обмежень».

Нагадаємо, раніше заступник голови Харківської обласної державної адміністрації Антон Деньгуб обговорив з керівниками релігійних організацій області карантинні обмеження під час масових заходів.