Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

29 квітня на сторінках учасників ЗНО з’явились запрошення-перепустки

29 квітня на сторінках учасників ЗНО з’явились запрошення-перепустки

У них зазначено адреси пунктів тестування і рекомендований проміжок часу, протягом якого треба прибути до пунктів тестування і пройти процедуру допуску.

Як повідомляють у Міністерстві освіти та науки України, учасникам ЗНО необхідно до 21 травня самостійно сформувати й роздрукувати запрошення-перепустку зі своєї інформаційної сторінки на вебсайті Українського центру оцінювання якості освіти. Доступ до інформаційної сторінки здійснюється за номером сертифіката і PIN-кодом, зазначеним у ньому.

Запрошення-перепустку необхідно роздрукувати завчасно: цей документ – обов’язковий для допуску до пункту тестування.

Адреси пунктів проведення зовнішнього незалежного оцінювання також є в мобільному додатку «Моє ЗНО».

Учасники, які не отримали індивідуальних конвертів з сертифікатами, можуть перевірити місцезнаходження поштових відправлень з ними. Для цього необхідно ввести номер реєстраційної картки до сервісу перевірки стану опрацювання документів. Якщо учасника зареєстровано і йому відправлено лист з сертифікатом, на вебсторінці буде зазначено ідентифікатор відповідного поштового відправлення, за яким можна відстежити стан надходження відправлення.

Якщо учасник не забере свій індивідуальний конверт з поштового відділення, він зберігатиметься у відділенні протягом місяця, після чого повернеться до регіонального центру оцінювання якості освіти.

Учасники, які ще не отримали листа з сертифікатом, можуть звернутися до відповідного регіонального центру оцінювання якості освіти.

У міністерстві звертають увагу керівників закладів освіти на те, що інформацію про пункти проведення ЗНО та кількість випускників, які проходитимуть тестування в кожному з них (у розрізі предметів), розміщено в Кабінеті керівника закладу освіти в розділі «Пункти проведення ЗНО». Доступ до сторінки здійснюється за логіном і паролем, отриманими раніше від регіонального центру оцінювання якості освіти.

Нагадаємо, основна сесія ЗНО - 2021 розпочнеться 21 травня тестуванням з хімії.

Теги