Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

В ОДА обговорили організацію проведення святкових заходів до 30-ї річниці незалежності

В ОДА обговорили організацію проведення святкових заходів до 30-ї річниці незалежності

Робоча нарада відбулась 27 квітня за участі заступників голови Харківської облдержадміністрації Антона Деньгуба та Романа Семенухи.

Також до обговорення питань організації святкових та урочистих заходів на території Харківської області долучилися керівники профільних департаментів та представники структурних підрозділів обласної адміністрації.

Окрім питань, що стосувалися 30-ї річниці незалежності України, учасники наради обговорили попередній план заходів, присвячених 25-й річниці Конституції України та Дню Державного Прапора України.

«Цього року у нас ювілейні дати - 25 і 30 років. Будемо вірити, що ані в червні, ані в серпні в нас не станеться нового піку захворюваності. Тому хотілось би орієнтуватися на масштабні заходи, які ми зможемо провести у Харкові та по всій області. Хотілось би зробити ці дні максимально яскравими», - зазначив Антон Деньгуб.

За попередніми планами, жителів області очікують як традиційні заходи - такі, як підняття державного прапора, покладання квітів, лекції у школах, конкурси дитячого малюнку, тематичні виставки та інше, так і масштабніші події, як, наприклад, виступ Великого академічного Слобожанського ансамблю пісні і танцю на «Співочих терасах» у Харківській області.

Також серед заходів, які попередньо заплановані до святкових дат, - концерти просто неба, флешмоб «Вишиванка з людей» та інші акції.