Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

В ОДА спільно з АМКУ обговорили реалізацію проєкту з впровадження правил надання держдопомоги

В ОДА спільно з АМКУ обговорили реалізацію проєкту з впровадження правил надання держдопомоги

Зустріч за участю голови Харківської ОДА Айни Тимчук, представників Антимонопольного комітету, обласної та міської рад відбулася 26 квітня.

Також у нараді взяли участь представники проєкту ЄС «Підтримка Антимонопольного комітету України у впровадженні правил державної допомоги».

«Я дуже радий, що сьогодні зустріч у Харкові проходить на такому високому рівні. Наш проєкт реалізується в Україні для підтримки Антимонопольного комітету та інших інституцій для того, щоб краще розуміти правила державної допомоги. Інститут держдопомоги дуже складний. Правила його іноді важко розуміти. В Європі за цими правилами працюють уже впродовж 60 років. Я сподіваюся, що нам вдасться поділитися з вами матеріалами проєкту», – розповів керівник проєкту ЄС Штефан Сабау.

Голова Антимонопольного комітету Ольга Піщанська, в свою чергу, відзначила, що насамперед проєкт буде націлений на підтримку та застосування правил надання державної допомоги, зокрема - харківським комунальним підприємствам.

Айна Тимчук зазначила, що обласна адміністрація готова до співпраці задля успішної реалізації проєкту.

У Харкові представники Антимонопольного комітету проведуть два дні, під час яких зустрінуться з предстаниками державних організацій, приватних організацій, а також з бізнесом.