Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На Харківщині пройшли тренування бійців територіальної оборони

На Харківщині пройшли тренування бійців територіальної оборони

Участь у заняттях взяли понад 3,5 тисячі військовозобов’язаних та резервістів.

Під час проведення зборів особовому складу підрозділів територіальної оборони роз’яснили зміни, які передбачаються для організації якісної підготовки особового складу підрозділів територіальної оборони до виконання завдань за призначенням. 
 
До перевірки залучалось понад 3,5 тисячі військовозобов’язаних та резервістів ОР-1 та ОР-2, які приписані до підрозділів територіальної оборони Харківської області. З військовослужбовцями підрозділів територіальної оборони провели контрольні заняття з основних предметів бойової підготовки: тактичної, мінної безпеки, медичної тощо. Проведено тренування зі штабами батальйонів та бригадами територіальної оборони за єдиним замислом та заняття з виконання практичних дій особовим складом підрозділів територіальної оборони. 
 
Питання підвищення готовності підрозділів територіальної оборони до захисту території знаходиться на контролі голови Харківської обласної державної адміністрації Айни Тимчук. В останній час проведено низку зустрічей з командувачем військами оперативного командування «Схід», на яких обговорювались питання надання допомоги військовим частинам, розташованим на території Харківської області.