Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На Харківщині на пробне ЗНО - 2021 зареєструвались 10 тис. 813 учасників

На Харківщині на пробне ЗНО - 2021 зареєструвались 10 тис. 813 учасників

Про це повідомили у Департаменті науки і освіти облдержадміністрації.

Пробне ЗНО пройде 10 квітня в містах, які визначені округами проведення основного ЗНО - 2021. Цього року організовано 55 пунктів проведення пробного ЗНО на базі закладів освіти Харківської області, 40 з яких - у місті Харкові.

«Найбільш обираними предметами у 2021 році є математика – 3 тис. 51 учасник, українська мова і література – 2 тис. 722, англійська мова – 2 тис. 81, українська мова – 860 осіб. Для проведення пробного ЗНО буде залучено близько 2 тис. 400 працівників», - повідомили в департаменті.

Харківський регіональний центр оцінювання якості освіти забезпечив пункти проведення пробного ЗНО необхідними санітарними засобами. Це дезінфектори для поверхонь, антисептики для рук, рідке мило, паперові рушники, резервні захисні маски.

У кожному пункті пробного ЗНО буде чергувати медичний працівник.

Довідка. Пробне зовнішнє незалежне оцінювання проходить з метою ознайомлення всіх охочих з процедурою проведення зовнішнього незалежного оцінювання, структурою та змістом тестового зошита, порядком доступу до пункту тестування та робочого місця. Пробне тестування є важливою складовою підготовки до зовнішнього незалежного оцінювання.