Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На дорозі Київ-Харків-Довжанський стартували роботи на додаткових смугах руху

На дорозі Київ-Харків-Довжанський стартували роботи на додаткових смугах руху

Ремонт на трасі М-03 виконують у межах Програми Президента «Велике будівництво».

Цими вихідними розпочались роботи з влаштування вирівнювального шару дорожнього покриття на першій ділянці дороги М-03.

Наразі підрядна організація ТОВ «Автомагістраль-Південь» виконує асфальтні роботи двома асфальтоукладальниками та шістьма котками від Дергачівської розв’язки в бік перехрестя з проспектом Людвіга Свободи.

У Службі автомобільних доріг зазначають, що проведені роботи на додаткових смугах руху допоможуть у майбутньому зменшити затори на шляху.

Також продовжуються роботи з фрезерування старого дорожнього покриття та розчищення узбіччя від порослі на другій ділянці М-03 «Київ – Харків – Довжанський».

На третій ділянці підрядна організація ТОВ «Славдорбуд» займається фрезеруванням. Незабаром розпочнуться роботи з асфальтування.

«У місцях проведення робіт рух автотранспорту організовано однією половиною проїзної частини у реверсному режимі», – розповіли у Службі автомобільних доріг у Харківській області.

Нагадаємо, що в межах Програми Президента «Велике будівництво» на 58 кілометрах об’їзної дороги за маршрутом «Пісочин – П'ятихатки – Рогань – Безлюдівка» повністю оновлять покриття, встановлять нові автомобільні знаки, з'явиться нова розмітка і узбіччя. Вартість проєкту – 1 млрд 8 млн гривень, термін виконання – 2 роки.

Довідка. Перша ділянка: траса М-03 «Київ – Харків – Довжанський», км 472+045 – км 493+400, від смт Пісочин до екопарку.

Друга ділянка: М-03 «Київ – Харків – Довжанський», км 493+900 – км 516+200, від екопарку до Роганського житлового масиву.

Третя ділянка: M-03-03 «Під′їзд до аеропорту «Харків», км 0+000 — км 13+688, від Роганського житлового масиву до смт Безлюдівки.