Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Айна Тимчук представила новопризначеного голову Куп’янської РДА

Айна Тимчук представила новопризначеного голову Куп’янської РДА

Розпорядженням Президента №375 від 30 березня головою Куп’янської районної держадміністрації призначено Валерія Люботу.

6 квітня голова Харківської обласної державної адміністрації Айна Тимчук представила Валерія Люботу активу Куп’янського району.

«Валерій Михайлович уже розуміє свої перші кроки. Це дуже велика відповідальність. Основні наші завдання – це боротьба з COVID-19. Безумовно, потрібно розшукувати нові можливості для району, і тепер найбільша відповідальність – це маршрути для пацієнтів з  COVID-19. Я хочу закликати вас об’єднатися з головою райдержадміністрації, з головою районної ради для того, щоб спільно розуміти район, створювати нову освіту, нову роботу, вибудувати нові бюджетні відносини, щоб відчувати, розуміти, як ми будемо працювати», – зазначила під час зустрічі Айна Тимчук.

Заступник голови облдержадміністрації Роман Семенуха також привітав новопризначеного голову Куп’янського району.

«Згідно з розподілом обов’язків я, як заступник, буду відповідати за Куп’янський район. Район – досить непростий, великий, але я переконаний, що навіть у період пандемії ми впораємося зі всіма викликами», – сказав Роман Семенуха.

Новопризначений голова РДА подякував Президенту України Володимиру Зеленському та главі Харківської області Айні Тимчук за висловлену довіру та наголосив, що має на меті розвивати Куп’янський регіон і створити комфортні умови для життя кожного мешканця.

«Планів дуже багато. Завдання стоїть найпростіше, але водночас і найскладніше – всіх об’єднати. Перше питання сьогодні – це боротьба з коронавірусом. Друге – це розвиток освіти, охорони здоров’я, культури, спорту. Я думаю: щоб район об’єднати, треба, звичайно, побудувати дороги, тому ми сподіваємося, що до «Великого будівництва» приєднається і Куп’янщина», – наголосив Валерій Любота.