Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На дорозі Київ - Харків - Довжанський ремонтують ділянку в районі Слабунівки

На дорозі Київ - Харків - Довжанський ремонтують ділянку в районі Слабунівки

Роботи на трасі виконують у межах Програми Президента «Велике будівництво».

Наразі на ділянці 594 км (Донецький напрямок) влаштовують шар основи покриття з ЩПС на відігнаних лівоповоротних з'їздах. Водночас ведуться роботи з демонтажу бортового каменю та влаштування лотків для водовідведення на 599 км.

«Київ-Харків-Довжанський є дорожнім довгобудом. Ремонтувати автомобільну дорогу почали ще у 2011 році в межах підготовки до UEFA Euro 2012, після чого роботи було зупинено до 2017 року. У 2020 році на дорозі від окружної навколо Харкова до кордону з Донецькою областю оновили 95 км верхнього шару покриття. Роботи виконували із застосуванням перевантажувача асфальтобетонної суміші. На 2021 рік по основному проїзду залишилась ділянка на в`їзді до міста Харкова та ділянка в місті Чугуєві. Цього року плануємо завершити комплекс робіт за цим напрямком», - розповіли у Службі автомобільних доріг у Харківській області.

Також по дорозі М-03 на Граківському шляхопроводі (км 553+506) тривають роботи з капітального ремонту штучної споруди. Новий шляхопровід будується паралельно наявному мосту, яким зараз здійснюється рух транспорту. Після закінчення будівництва міст буде закрито. Роботи планується завершити в кінці 2021 року.