Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Для Всеукраїнської школи онлайн створять додаткові уроки

Для Всеукраїнської школи онлайн створять додаткові уроки

Про це повідомили в Міністерстві освіти і науки.

31 березня Кабінет міністрів ухвалив рішення щодо перерозподілення видатків у розмірі 6 мільйонів 792 тисяч 500 гривень на додаткові уроки.

Міністр освіти і науки України Сергій Шкарлет зазначив, що Всеукраїнська школа онлайн – E-SCHOOL.net.ua – це сучасний онлайн-ресурс для змішаного та дистанційного навчання учнів середньої та старшої школи з матеріалами, що пройшли експертизу і відповідають державним освітнім стандартам.

«Це дасть можливість створити додаткові 399 уроків для онлайн-платформи, яка вже сьогодні налічує 1260 еталонних уроків з різних предметів, необхідних для забезпечення дистанційного/змішаного навчання. Ще 660 уроків наразі проходять етапи перевірки і незабаром стануть доступними для загального користування на платформі», – прокоментував Сергій Шкарлет.

Всеукраїнська школа онлайн забезпечує учнів відеопоясненнями, конспектом, тестами та можливістю відстежувати свій навчальний прогрес. А вчителі мають доступ до методичних рекомендацій та прикладів застосування сучасних освітніх технологій.

Теги