Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Харківській ОДА триває робота щодо вирішення житлових питань учасників АТО/ООС

У Харківській ОДА триває робота щодо вирішення житлових питань учасників АТО/ООС

30 березня відбулось засідання Комісії з розгляду та погодження переліку об’єктів, на будівництво яких можуть спрямовуватись кошти обласного бюджету.

Комісія пройшла за участі директора Департаменту містобудування та архітектури Харківської ОДА Антона Коротовських.

Під час заходу обговорили реалізацію у 2021 році «Обласної програми надання підтримки учасникам антитерористичної операції та Операції об’єднаних сил для будівництва житла в Харківській області на 2019-2021 роки».

«Програма є пріоритетною для обласної державної адміністрації, оскільки вирішує найважливіше соціальне питання учасників АТО та ООС – будівництво власного житла», - зазначив Антон Коротовських.

У 2021 році програму передбачено профінансувати з обласного бюджету на 15 млн грн. Цим коштом планується забезпечити житлом 50 сімей.

Представники громадської організації «Спілка ветеранів АТО» підкреслили, що за час роботи програми всі питання її учасників вирішувалися оперативно завдяки злагодженій роботі Департаменту містобудування та архітектури, Державної спеціалізованої фінансової установи «Державний фонд сприяння молодіжному житловому будівництву» і громадської організації.