Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харків'янам розкажуть про доповнену реальність у мистецтві

Харків'янам розкажуть про доповнену реальність у мистецтві

31 березня о 17:00 у «Мистецтві Слобожанщини» відбудеться лекція художниці Олени Голембовської.

«З огляду на наш непростий час усе більше цінується інтерактивність – можливість взаємодії, у нашій ситуації – на відстані. Доповнена реальність (AR) дає таку можливість і можна цим скористатись художникам, митцям, які зможуть додати інтерактивності та багатошаровості своїм творам, дати їм ще одне життя у віртуальному світі», – підкреслюють у галереї.

Через карантинні обмеження кількість відвідувачів заходу не повинна перевищувати 15 осіб. Вхід - за попереднім записом за телефоном: (057) 705-15-50.

Довідка. Лекторка – художниця Олена Голембовська, засновниця міжнародного журналу про інноваційні технології. Вона працює в стилі абстрактного живопису, флюїдного акрилового мистецтва та змішаних медіа. Перша персональна виставка «Горизонти нескінченності: Людина. Душа. Всесвіт» відбулась у Харкові у травні 2019 року. Вона також є учасницею багатьох національних та міжнародних виставок та запрошена лекторкою для таких подій, як Google DevFest, Test Drive: Profession by Vocation (для школярів), IT Univer тощо.