Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У приймальному відділені Лозівського територіального медичного об’єднання завершують ремонтні роботи

У приймальному відділені Лозівського територіального медичного об’єднання завершують ремонтні роботи

Реконструкція проходить у рамках Президента України «Велике будівництво».

На об’єкті виконали роботи з ремонту внутрішніх приміщень, інженерних мереж, утеплення фасаду, влаштування вхідних груп, благоустрою території. Нині тривають внутрішні оздоблювальні роботи у приміщені, в якому буде змонтовано комп’ютерний томограф, роботи із монтажу пожежної автоматики та роботи із улаштування покриття із фігурних елементів мощення.

«Роботу почали у вересні з відновлення фасаду. У всіх кабінетах приймального відділення зробили нову підлогу, стіни з гіпсокартону. Повністю замінили стару сантехніку, плитку, вентиляційні канали. Наразі залишилось доробити дрібниці», – зазначив представник фірми-підрядника Олександр Дубровських.

Будівля лікарні була збудована у 1972 році. За словами директора підприємства Віктора Баранова, з того часу капітальні ремонти у приймальному відділенні не проводилися і стан його був вкрай поганий.

«Новому ремонту відділення медичні працівники задоволені. Тут буде приємно працювати і пацієнти також залишаться задоволеними», – зазначив Віктор Баранов.

Приймальне відділення матиме два різні входи. Один з них для планових хворих, інший – для ургентних.

Саме тут облаштували нову противошокову операційну, приміщення для магнітно-резонансного томографа, приміщення для комп’ютерного томографа, сучасну операційну для надання малих хірургічних операцій, оглядові кабінети для акушерів-гінекологів, травматологів та для вузьких спеціалістів, а також окремий інфекційний бокс.

«Закуповуємо і нове обладнання. Ось вже днями лікарня отримає новий комп’ютерний томограф. Планується також сучасний ангіограф та магнітно-резонансний томограф», – додав Віктор Баранов.