Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харківщина долучилась до Конкурсу міжрегіональних обмінів «Змінимо країну разом»

Харківщина долучилась до Конкурсу міжрегіональних обмінів «Змінимо країну разом»

Взяти участь у програмі можуть представники освітньої, культурної і медійної сфер.

Асоціацією «Єврорегіон Карпати – Україна» вже вчетверте оголошено Конкурси міжрегіональних обмінів у рамках Програми підтримки міжрегіональної співпраці «Змінимо країну разом». З 2018 до 2020 року в рамках програми було реалізовано 99 проєктів обмінів між закладами Львівської, Луганської і Донецької областей. Цього року територія реалізації програми розширилася. Відтепер у Конкурсі міжрегіональних обмінів візьмуть участь також Харківська, Дніпропетровська, Сумська, Запорізька та Закарпатська області.

Подати заявки на конкурс можуть: заклади освіти, заклади культури, засоби масової інформації (юридичні особи), органи місцевого самоврядування, районні державні адміністрації, громадські організації Львівської та Закарпатської областей у партнерстві із закладами Харківської, Луганської, Донецької, Сумської, Дніпропетровської, Запорізької областей.

Проєкти можуть включати, але не обмежуються наступними напрямами:

1. Обмінні візити художніх колективів;

2. Проведення спільних культурних та мистецьких заходів;

3. Організація тренінгів, круглих столів, семінарів, що мають на меті зміцнення міжрегіональної культурної співпраці.

Метою проведення конкурсу є обмін професійним досвідом, культурним надбанням регіону та дослідження нових куточків країни. Учасники та переможці конкурсу отримають винагороду.

Кінцевий термін подачі заявок – 30 квітня 2021 року. Детальніша інформація про конкурси за посиланням.