Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

В Харкові обговорили проблеми організації дистанційного навчання в закладах загальної середньої освіти

В Харкові обговорили проблеми організації дистанційного навчання в закладах загальної середньої освіти

Круглий стіл за участі директора Департаменту науки і освіти Харківської ОДА Анжеліки Крутової відбувся у Харківському національному педагогічному університеті імені Г. С. Сковороди.

Організаторами заходу стали Департамент науки і освіти Харківської ОДА, Харківський національний педагогічний університет імені Г. С. Сковороди, Комунальний вищий навчальний заклад «Харківська академія неперервної освіти».

«Мета заходу – окреслити проблеми та визначити шляхи їх ефективного розв’язання, подальшого вдосконалення умов і форм дистанційної освіти в закладах загальної середньої освіти Харківської області», – повідомила директорка Департаменту науки і освіти Харківської ОДА Анжеліка Крутова.

В обговоренні зазначених питань взяли участь керівники та фахівці управління, представники відділу загальної середньої освіти Департаменту освіти Харківської міської ради, а також керівники та педагогічні працівники закладів загальної середньої освіти Харківської області, викладачі.

Учасники заходу актуалізували проблеми організації дистанційного навчання в закладах загальної середньої освіти, визначили провідну роль педагогічних працівників в організації та забезпеченні його якості, необхідність створення сучасного цифрового середовища в закладах загальної середньої освіти.

За результатами обговорення прийнято резолюцію.