Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харківські бадмінтоністи завоювали медалі на змаганнях у Польщі

Харківські бадмінтоністи завоювали медалі на змаганнях у Польщі

На турнірі з бадмінтону серед спортсменів до 17-років «Polish U17 International 2021», який проходив з 19 по 21 березня у місті Берунь, наші спортсмени здобули 3 золоті, 1 срібну та 4 бронзових медалі.

У змаганнях серед дівчат золотий дубль зробила Євгенія Кантемир. Вона перемогла в одиночній жіночій категорії,  здолавши у фіналі  іншу харківську бадмінтоністку Софію Лаврову з рахунком 18:21, 21:16, 21:15. Також Євгенія разом з харків’янкою Аміною Лисенко перемогли в парній жіночій категорії. У фіналі вони обіграли польських суперниць з рахунком 21:12, 21:13.

Ще один харківський дует, Софія Лаврова та Анастасія Єрохіна, посіли в парній категорії третє місце.

Олексій Титов здобув «золото» в чоловічій одиночній категорії. У фіналі харківський спортсмен переміг іспанця Даніеля Франко з рахунком  21:18, 21:12. Бронзовим призером у цій категорії став харківський бадмінтоніст Євгеній Столовий. Окрім того, Олексій Титов разом з Іваном Царегородцевим з Миколаєва стали бронзовими призерами у чоловічій парній категорії.

Ще одну бронзову медаль Харківщині принесла Аміна Лисенко, яка разом з Єгором Леонтьєвим з Миколаєва посіли третє місце у змішаній парній категорії.