Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Проблему із затримкою заробітної плати співробітникам обласних театрально-концертних установ – вирішено

Проблему із затримкою заробітної плати співробітникам обласних театрально-концертних установ – вирішено

У п’ятницю, 19 березня, працівники 8 театрально-концертних установ Харківської області отримали заробітну заплату за лютий та частину коштів за березень.

«Рішення Харківської обласної ради, згідно з яким виділили додаткові кошти на заробітну плату співробітникам театрів, було підписано 16 березня.  Ми зробили все можливе, щоб виділені кошти максимально швидко були переведені театрам, адже розуміємо, що для людей це питання життєвої необхідності. Наразі проблему вирішено. Співробітники всіх установ отримали заробітну плату за лютий, також вже виплачена частина коштів за березень», - розповіла голова Харківської ОДА Айна Тимчук.

Заробітну плату отримали співробітники 8 обласних театрально-концетрних установ: ОКЗ «Харківський державний академічний український драматичний театр ім. Т.Г. Шевченка», КЗ «Харківський академічний російський драматичний театр ім. О.С. Пушкіна», ОКП «Харківський державний академічний театр ляльок ім. В.А. Афанасьєва», ОКЗ «Харківський театр для дітей та юнацтва», ОКЗ Харківський академічний театр музичної комедії, КП «Харківська обласна філармонія», КП Харківської обласної ради «Великий академічний Слобожанський ансамбль пісні і танцю» та ХОКП «Молодіжний академічний симфонічний оркестр «Слобожанський».

Нагадаємо, 16 березня відбулася зустріч голови Харківської ОДА Айни Тимчук з керівниками обласних театрально-концертних установ, під час якої вона запевнила, що питання із затримкою заробітної плати співробітникам закладів буде вирішено найближчим часом.