Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Харківській ОДА затвердили план заходів щодо 35-х роковин Чорнобильської катастрофи

У Харківській ОДА затвердили план заходів щодо 35-х роковин Чорнобильської катастрофи

Засідання організаційного комітету відбулось 18 березня за участю заступника голови Харківської обласної державної адміністрації Михайла Черняка.

До складу організаційного комітету з підготовки та проведення у 2021 році заходів, пов’язаних з 35-ми роковинами Чорнобильської катастрофи, увійшли представники профільних департаментів облдержадміністрації та учасники чорнобильських громадських організацій області.

Присутні обговорили план заходів, пропозиції до якого були напрацьовані під час минулих засідань організаційного комітету, та затвердили його остаточний варіант.

План заходів було розроблено Харківською ОДА спільно з громадськістю. Він передбачає проведення тематичних фотовиставок, наукових конференцій, фестивалю-конкурсу вокального мистецтва, зустрічей молодого покоління з ліквідаторами тощо.

Також заступник голови Харківської обласної державної адміністрації підтримав пропозицію чорнобильців щодо організації обговорень законодавства щодо соціального захисту чорнобильців із залученням народних депутатів.