Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

В області триває робота щодо скорочення заборгованості із заробітної плати

В області триває робота щодо скорочення заборгованості із заробітної плати

Засідання тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати та інших виплат пройшло під керівництвом заступника голови Харківської ОДА Михайла Черняка.

«Погашення заборгованості з виплати заробітної плати є пріоритетним питанням при реалізації державної соціальної політики обласною державною адміністрацією», - підкреслив заступник голови облдержадміністрації.

Він зазначив, що за останній місяць борги з виплати заробітної плати на підприємствах області скоротилися на 20,4 млн грн.

Під час засідання комісії розглянули стан погашення боргів з виплати заробітної плати на 5 підприємствах-боржниках області. Керівники ТОВ «Кінотеатр «Парк», ДП УДПІ «Укрміськбудпроект», ДП «Харківське конструкторське бюро з двигунобудування», ДП «Дублянський спиртовий завод», КП «Салтівводоканал» зобов’язалися виконувати графік погашення заборгованості.

За підсумками засідання були визначені першочергові заходи, спрямовані на ліквідацію боргів. Керівників підприємств-боржників попередили про адміністративну та кримінальну відповідальності за порушення термінів виплати заробітної плати.