Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У наступні кілька років ми хочемо вкрити всю країну центрами «Дія Бізнес». Михайло Федоров

У наступні кілька років ми хочемо вкрити всю країну центрами «Дія Бізнес». Михайло Федоров

Наразі офлайн-центри вже працюють у Харкові, Києві, Миколаєві та Черкасах.

«Щоб у продукту «Дія Бізнес» було багато користувачів, ми хочемо відкрити в кожному куточку нашої країни офлайн-центри, де підприємці можуть отримати офлайн-консультації, проводити або ходити на різні освітні заходи, тестувати свої продукти. Якщо ви розробляєте певний фізичний продукт, ви можете розмістити його в «Дія Бізнес»-офлайн-центрі та підприємці зможуть його протестувати», - зазначив Віцепрем'єр-міністр - міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров на Всеукраїнському форумі «Україна 30. Малий і середній бізнес та держава».

Він підкреслив, що такі центри вже працюють у Харкові, Києві, Миколаєві та Черкасах.

«У цьому році ми відкриємо ще багато подібних центрів і взагалі хочемо за наступні кілька років вкрити всю країну центрами «Дія Бізнес». Ми хочемо стати умовно першою кнопкою. Коли молода людина або немолода, будь-який українець, який хоче відкрити бізнес - усі знали, що можна прийти в «Дія Бізнес»-офлайн-центр або зайти на портал та безкоштовно отримати будь-яку консультацію», - наголосив міністр.

Віцепрем'єр-міністр - міністр цифрової трансформації України додав, що запуск сервісу «Дія Бізнес» відбувся без використання бюджетних коштів.

«Ми не використали взагалі бюджетних коштів, щоб запустити «Дія. Бізнес». Кожен центр, який ми відкриваємо, ми будуємо з точки зору франшизи. Ми розробляємо таку бізнес-модель, яка, по-перше, буде прибутковою шляхом додаткових послуг для підприємців, які можуть собі це дозволити, і яку, з іншого боку, можна швидко масштабувати. Умовно, у нас є книжка, електронний журнал, завдяки якому підприємець може, враховуючи ту методологію, яка запакована всередині цієї книжки, відкрити франшизу, стати нашим партнером у регіонах і допомагати, виконувати соціальну місію для розвитку проєкту. Тому, допомагаючи підприємцям, ми не створюємо для держави неприбуткові організації», - наголосив Михайло Федоров.

Теги