Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Юні синхроністки Харківщини перемогли на чемпіонаті України

Юні синхроністки Харківщини перемогли на чемпіонаті України

Змагання відбулись з 9 по 14 березня в Харківському басейні «Локомотив».

Участь у них взяли команди з Харківської, Миколаївської, Одеської, Донецької області та Києва.

Упевнено на домашньому чемпіонаті виступила команда «Харківська область-1», спортсменки якої входять до складу юніорської збірної України. На рахунку команди «Харківська область-1» - дев’ять золотих медалей чемпіонату.

До складу команди увійшли: Середа Софія, Тищенко Валерія, Григорова Валерія, Хованська Марія, Дерев'янченко Олеся, Шмоніна Анастасія, Лихман Євгенія, Штеплюк Аріна, Мацієвська Софія, Волинська Амелія та Овчиннікова Ангеліна.

Дівчата перемогли в змаганнях комбінованих груп, у технічній та довільній програмах груп, а також у хайлайті.

Крім того, Анастасія Шмоніна стала чемпіонкою в технічній програмі соло, а Олеся Дерев'янченко – у довільній.

Олеся Дерев'янченко та Софія Мацієвська також стали чемпіонками в технічній та довільній програмах дуетів.

У мікс-дуетах також перемогли харків’яни. Христина Атаманчук і Антон Селезньов стали чемпіонами в технічній програмі та посіли друге місце в довільній, де перемогу святкував дует з команди «Харківська область-2» Данило Вожов і Марія Зачепа.

Крім того, на рахунку команди «Харківська область-2», до складу якої також увійшли Александрова Таїсія, Нестеренко Ганна, Дарина Мошинська, Болдовська Мілена, Онопрієнко Аліна, Зачепа Марія, Степанова Ганна, Кондаурова Аліса, Шаталова Маргарита, Коренєва Дарина, Здоровцова Марія, Кулик Аліса та Спасибо Софія, ще чотири срібні нагороди. Вони посіли другі місця в змаганнях комбінованих груп та в довільній програмі груп. Також Дарина Мошинська стала срібною призеркою в довільній програмі соло, а разом з Софією Спасибо також посіла друге місце в довільній програмі дуетів.

У загальнокомандному заліку перемогла «Харківська область-1». Друге місце - за командою «Миколаївська область-1», а третє виборола команда «Одеська область-1». Команда «Харківська область-2» посіла шосте місце, повідомляють в Управлінні у справах молоді та спорту облдержадміністрації.

Теги