Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Спортсмени області завоювали 11 нагород на чемпіонаті України з велоспорту

Спортсмени області завоювали 11 нагород на чемпіонаті України з велоспорту

Змагання в неолімпійських видах програми відбулись на львівському велотреку. Медалі були розіграні серед чоловіків та жінок, а також серед юніорів та юніорок.

За підсумками змагань на рахунку харків’ян були 3 золоті, 4 срібні та 4 бронзові нагороди.

Владислав Денисенко став чемпіоном серед чоловіків у дисципліні «гіт» 1000м з місця.

Алла Билецька перемогла в змаганнях серед юніорок у гіті 500м з місця. Крім того, вона здобула бронзові медалі в індивідуальних перегонах переслідування серед юніорок, а також у перегонах «темпо».

Ще одну золоту медаль Харківщині приніс Валентин Кабашний, який став чемпіоном у скретчі серед юніорів. Також на його рахунку - друге місце в групових перегонах серед юніорів.

Срібні медалі чемпіонату також здобули: Єгор Коробов (гіт 1000м з місця серед чоловіків), Данило Кириченко (скретч серед юніорів) та Лідія Малицька (скретч серед юніорок).

Бронзовими призерами також стали: Богдан Данильчук (гіт 1000м з місця серед чоловіків) і Софія Трубчанінова (перегони на вибуття).

В Управлінні у справах молоді та спорту облдержадміністрації зазначають, що зараз харківські трековики змагаються за медалі чемпіонату України в олімпійських видах програми, який відбувається у Львові з 11 по 14 березня.

Теги