Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Людмила Лященко виборола п’ять золотих медалей Кубку світу

Людмила Лященко виборола п’ять золотих медалей Кубку світу

Про це повідомляють в Управлінні у справах молоді та спорту Харківської ОДА.

З 3 по 10 березня в словенському місті Краньська Гора відбувся паралімпійський Кубок світу з лижних перегонів та біатлону, на якому харків’яни завоювали 5 золотих, 2 срібні та 1 бронзову медалі. Участь у змаганнях брали спортсмени з 13 країн світу.

Збірна України посіла друге загальнокомандне місце, завоювавши 6 золотих, 10 срібних та 13 бронзових нагород. Найбільшу кількість медалей Україні принесла харків’янка Людмила Лященко, на рахунку якої - 5 золотих та одна срібна нагорода.

У змаганнях серед спортсменів з ураженням опорно-рухового апарату Людмила перемогла в біатлонному спринті, в індивідуальних перегонах з біатлону, у біатлоні на середній дистанції, а також у лижних перегонах вільним стилем на короткій дистанції та у лижному спринті.

Крім того, вона фінішувала другою в лижних перегонах на середній дистанції вільним стилем.

Ще дві нагороди Кубку світу виборола харків’янка Оксана Шишкова. У змаганнях серед спортсменів з вадами зору вона разом зі своїм гайдом Андрієм Марченком стала срібною призеркою в індивідуальних перегонах з біатлону та бронзовою - на середній дистанції з біатлону.

Теги