Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Вихованці Слобожанського ДНЗ №3 - під наглядом медиків

Вихованці Слобожанського ДНЗ №3 - під наглядом медиків

Нових випадків захворювання в дитсадку в Харківській області немає, його роботу тимчасово зупинили.

10 березня в Комунальному закладі дошкільної освіти (ясла-садок) №3 селища Слобожанське побувала директорка Департаменту науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації Анжеліка Крутова. Попередній висновок - порушень в організації роботи дошкільного закладу немає.

«Ідеальна чистота в садку, він повністю забезпечений засобами індивідуального захисту, дезінфекційними, мийними засобами. Там дотримуються всіх норм і умов зберігання продуктів, санітарних умов на 100%. Ми впевнені, що причина отруєння дітей не пов'язана з дошкільним закладом освіти», - повідомила Анжеліка Крутова.

Здоров'ю дитини, яка знаходиться в лікарні №19 у Харкові, нічого не загрожує. Лікарі чекають на результати бактеріологічних посівів і прийматимуть рішення про подальше перебування дитини у стаціонарі.

Нагадаємо, наразі ясла-садок №3 у Слобожанському не працює до з'ясування всіх обставин отруєння п'ятьох вихованців. Трьом дітям з молодшої групи поставили первинний діагноз «харчова токсикоінфекція (уточнена)», двом - «гострий гастроентероколіт».