Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На Харківщині продовжується ремонт 128-метрового мосту через річку Оріль на трасі М-18

На Харківщині продовжується ремонт 128-метрового мосту через річку Оріль на трасі М-18

Про це повідомляють у Державному агентстві автомобільних доріг України.

У 2020 році в межах Національної програми відновлення мостів стартував ремонт мосту на км 147+227 автошляху М-18 «Харків – Сімферополь – Алушта – Ялта». Штучна споруда знаходиться поблизу м. Перещепине на межі Харківської та Дніпропетровської областей. До відкриття автомобільної дороги Р-51 «Харків – Красноград – Перещепине» міст забезпечував пропуск транспортних вантажних та пасажирських потоків через р. Оріль в обох напрямках між двома областями. За період експлуатації зазнав великих пошкоджень.

«Лагодити штучну споруду розпочали торік восени. Рух транспорту на ділянці км 143+436 – км 147+670 автомобільної дороги у зв’язку з ремонтом закрито, - повідомляють в агентстві. - Зараз роботи проводяться на всій споруді. Виконано демонтаж проїзної частини, армування та бетонування накладної плити. Триває ремонт консольної підвіски мосту та влаштування тротуарів».

Підрядна організація, яка виконує роботи, - ТОВ «Спеціалізована механізована колона № 23».

Завершити роботи планується до кінця 2021 року. 

Нагадаємо, у планах «Укравтодору» - протягом 2021 року збудувати, реконструювати та відремонтували 150 штучних споруд на державних дорогах.